Lalangse

Assalamualaikum Wr.Wb.

Bismillahirrohmanirrohim

Abdi dilahirkeun kaalam dunya, dihiji lembur nu aya diwewengkon wilayah nagari karawang, lembur matuh tanah karang pamidangan kuring nu katelah kampung pasirtalaga bawahan kacamatan Talagasari

Kang Dadang

Abdi Sunda

Sugiharti binti Suwanta

Sugiharti binti Suwanta

RINGGIT WIDHI HARTI

RINGGIT WIDHI HARTI

hapunten anu disuhun hampura nu diteda pribados ngiring jabung tumalapung pamuga sareng pamugi Tulisan ieu aya manfaat sareng faedahna  khususna kanggo pribados umumna kanggo ka sadayana anu maos.

mung sakitu pihatur ti pribados mugia tawakup jembar pangampurana

wilujeng

wassalamu’alaikum Wr. Wb.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s